DESPRE NOI

DESPRE NOI

AsiSafety – un partener stabil cu perspective de crestere. In piata din anul 2012!

Solutii complete in ceea ce priveste echipamentele de lucru si protectia muncii!

MISIUNEA NOASTRA

Sa ne afirmam ca un partener corect si furnizor competitiv, capabil sa satisfaca nevoile specifice ale clientilor prin produse si servicii calitative modelate pe nevoile si bugetul acestora.. Scopul principal este de a intelege si de a satisface nevoile clientilor nostri, oferindu-le acces la cele mai bune si cele mai potrivite solutii, raport calitate / pret excelent.
Scapand de aceasta grija - clientii nostri sunt capabili sa se concentreze pe afacerea de baza – avand ca rezultat final: cresterea eficientei si imbunatatirea competivitatii acestora.

VIZIUNEA NOASTRA

Sa devenim un partener preferat si loial al acelor companii, care vor sa obtina calitate inalta, relatii durabile si abordare individuala.

VALORILE NOASTRE “Do it for Life!”

ASiSafety contribuie la protejarea sanatatii clientilor cat si a angajatilor acestora. Ii sprijinim prin utilizarea echipamentelor individuale de protectie la standard ce respecta normele UE si contribuim astfel la protejarea celui mai important aspect din viata unui om – SANATATEA.
Succesul nostru depinde in mod direct de succesele clientilor nostri, ceea ce ni face parteneri. Dandu-ne seama de acest fapt, prioritatea noastra este sa raspundem la cat mai multe dintre cerintele lor privind produsele, serviciile suplimentare si performanta tehnica, ca sa contribuim la succesul lor pe piata;
Suntem convinsi ca puteti gasi la noi SOLUTIA OPTIMA pentru protectia angajatilor dumneavoastra! Va putem ajuta sa economisiti bani si sa castigati timp! (pentru a va putea focusa pe alte activitati importante in firma)
AsiSafety este o divizie a SC Nuvirom Moraresti 2003 SRL